Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2007 11:36 - Наръчник за Шубракливи Мацки.
Автор: dexter Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3390 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 15.08.2007 10:58


 От няколко дена насам ме е налегнало едно определение за група по-засукани и готини девойки. От същото време насам се опитвам да дам що годе свестен смисъл на тази дума „шубракливи“. Май успях да избистря донякъде концепцията и да нахвърля някой булети за това какво не са или какво са "шубракливите" мацки. Надолу излагам същите (булети) или по друг начин казано:

"Наръчник и настолно помагало за Шубракливи Мацки"

  • шубракливите мацки са готЯни – тук май не включвам само красиви. По скоро държат се добре, умеят да общуват, пускат бъзици и т.н. Готини...

  • когато една шубраклива мацка върви по една средно дълга улица (това незнам колко е), тя предизвиква поне две катастрофи, поне четири велосипедиста са се блъснали в стълб, двама минувачи са получили средни и/или тежки тележки телесни повреди (единия е паднал в отворена шахта, другия е полускалпиран от съприкосновение със знак стоп), поне шестима дядовци са приети на командно дишане със съмнение за инфаркт.

  • Шубракливите мацки, според мен, нямат малко кученце – ако имат те вече не са в тази категория.

  • Шубракливите мацки могат да (ми) правят палачинки всяка сутрин (обичам ги солеми с някакво месо и кашкавал).

  • Въпросните девойки са активни – те не са жени тип "заспали кифли", те скачат, могат да направят задно премятане от място, а да направят 50 предни или задни кълбета не е проблем за тях (нещо като А.Дж. в Т.Р.)

  • шубракливите мацки си правят разходка от няколко километра и това не им е проблем. Те ходят сред природата без да ги е страх, че може да им паднат камъчетата от новия маникюр, който преди час са си направили (те и без т"ва си падат тея камъчета).

  • Тези единици свободно ползват компютър, без проблем влизат в интернет, могат сами да си прикачат и изпратят снимки, за което дори не е необходим три (3) часов телефонен разговор, а и обожават да влизат в дейтинг сайтове (справка за някой любими – блогрола)

  • Шубракливите мацки са способни да се приготвят за среща за по-малко от час и половина

  • Те са готови за диско, барове и порядъчно пииване всяка вечер (пия куба либре, лятото и лонг айлънд)

  • Шубракливите мацки за забавни, те обичат да се смеят, мислят логично и бързо, могат да вземат сами важни решения (зелената или червената блузка примерно)

  • Всяка шубраклива мацка си има план за приятно изкарване и не оставят другите да измислят къде може да се иде днес.

  • Този вид момичета са пълни с таланти – те или пеят, или свирят на нещо, могат да рисуват или поне да жонглират с най-малко три кръгли предмета, а и как танцуват.

  • Шубракливите мацки знаят френски (или поне имат наизустени два три текста на френски)

  • Шубракливата мацка е самостоятелна, от поне година не живее при мама и тати, има най-готината, забавана и творческа работа на света.

  • Шубркаливите мацки не се страхуват от паяци, сами могат да сменят изгоряла електрическа крушка, а някой от тях дори могат да сменят жичките на изгорял бушон и да закърпят времето положението със спрелия ток. За целта шубраклливата мацка има в дома си фазомер, отвертка, клещи и всякакви други инструменти, на които знае имената и горе долу за какво се ползват.

  • Освен палачинките, шубракливата мацка е истински витуоз в кухнята. Тя умее да импровизира и може да направи ястие достойно за менюто на реномиран ресторант и то само от брашно, сол, малко шунка, 100гр. маслини, пакетче замразена царевица.

  • Шубракливата мацка е месоядна и пие кока-кола


Мисля да спра до тук. Трябва да има още, но към момента толкоз. Възможни са редакции и ъпдейти. Също така, ако някой желае може да си слага коментар със своите си виждания по въпроса. Тук изложих моите. Ако има някой, който не е много съгласен с мен, комбинацията от задържан алт и бутон ф4 върши чудеса.



Тагове:   мацки,   наръчник,


Гласувай:
0



1. nemesis - ееее
20.08.2007 02:07
мацката, за която си мислех докато четях поста не отговаря само на последното условие... язък :))
цитирай
2. dexter - до 1.
20.08.2007 09:17
те точките може и да са пожелателни, а от теб зависи да я накараш да яде месо :)
цитирай
3. анонимен - mda...
16.10.2007 21:51
шубракливите мацки имат нужда да прочетат такава статия за себе си, че иначе съвсем недооценени ще останат...
цитирай
4. анонимен - мда, и аз я закърших на последната ...
16.10.2007 22:02
мда, и аз я закърших на последната точка.

пък и на някои по-горе...с това сменяване на жички и тем подобни..не! :)))))))))
цитирай
5. анонимен - ама аз пия пепси!
02.02.2008 23:51
описал си величието на сестра си!(намиг)
цитирай
6. анонимен - интересно
26.01.2009 14:27
къде ги намирате тези шубракливи мацки?
аз колкото и да търся само чалгаджийки и ултра прости срещам.........
късметлии, браво!
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!