Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2016 15:26 - Генно–инженерен миш–маш и защо изобретателят на Фейсбук–Марк Цукърбърг, се гордее толкова,че е Българин!"Част 1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3154 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 02.07.2016 19:08


Миш–маш от велики феноменни Български гени и семена,гении,умове,имена и думи,и как от всичко става прекрасен и вкусен миш–маш!
Седнах да си приготвя една лятна манджа миш–маш,купих основните продукти, измих ги,нарязах ги,накълцах ги и почнах на слаб огън кулинарното ритуално свещенодействие по изпитаната култова рецепта на най–култовото и емблематично трациционно Българско ястие миш–маш.

Турих доматите по реда им и понеже единствено в този технологичен етап на процеса на приготвяне на тази много деликатна,прецизна и капризна манджа,има време от десетина минути за заплехосване по други домакински ритуали докато доматите се задушат къкрейки кротко под капака,хвърлих едно око на пристигащите съобщения във профила ми във Фейса във връзка с публикацията на екипа ни на постинга

Удвително! Ердоган се извини на Путин за сваления самолет!Браво,братовчеде Ердоган–това са първи крачки към приемане на християнските ценности!Браво,Владимире!
bezistena.blog.bg/history/2016/06/28/udvitelno-erdogan-se-izvini-na-putin-za-svaleniia-samolet-br.1460960,

който бях публикувал чрез личния си профил във фейс–групи.


Приятели и още повече още не приятели (още не станали приятели непознати фейсбуци) изпращаха своите нотификации по повдигната тема,засягаща основно не толкова извинителната дипломатична и лична постъпка на Ердоган,колкото и основно същността на катарзисния акт и процес на разкаянието,покаянието и простителността.

Проблематика на тази статия е на дълбоки и сложни психо и духовно–чувствени и високо – интелектуални нива,достъпна и понятна за просветени,просветляващи и развиващи се нагоре и еволюращи души,затова уведомителните нотификации за статията бяха основно в одобрителна съпричастна безкоментарна форма,в каквато форма и оптимална среда по принцип умишлено поставяме и се стараем да поддържаме всичките ни просветителски статии–учебни лекции и практически нагледни лабораторни упражнения в общественото информационно пространство в процеса на просвещението на Българите с огнената Божия информация.

Тази информационна комуникационна техника е традиционна и задължителна по принцип и строго се спазва за всички висши учебни заведения и Духовни академии, където Учителите и Академиците изнасят лекциите си,а добронамерените студенти и обучаваните и просвещаваните присъстващи в аудиторията,дошли навреме за часа и непропускащи лекция,чинно и прилежно си водят записките,и когато след достатъчно време проумеят и усвоят предавания материал и материя,(които винаги и по принцип са достатъчно непознати и сложни за аматьорски коментар на прима виста и първосигнални реакции) се явяват на изпита с цялото си показно демонстрирано уважение и благоговение към изпитващите екзиминатори!

Ако някой студент влети по средата на часа и на лекцията и почне да пита лектора защо това или онова от лекцията му е тъй или онъй,или наглее че не било тъй,без да е чул началото на лекцията,или бъкел не знае от А – Б–то на целия предмет,или за пръв път влиза на лекция на преподавателя си,то последният без много церемонии ще му бие,образно казано,шута в гъза и ще го изгони от часа,а какво ще се случи на изпита въобще да не говорим.

За такива случаи ние правим образно–метафоричното сравнение и съпоставяне на безумецът,който вместо да се качи на началната спирка на влака,се опитва да се качи на бързо префучаващия експрес там дето няма спирка и висок перон като безумен незастрахован каскадьор и задължително се разпльосква на земята или се отпечатва на вагона...
На езотерично ниво метафоричната баталия за влизащите вандали и нисши души във финния деликатен и много нежен,но страшно опасен за непосветените свят на пси–отношенията и финните душевни енергетики на Божествената езотерика и мистика,е образно съпоставима със съдбата на ципокрило зловредо насекомо,което възторжено се залепя на червените реотани на инсектицидна лампа...

Имах десетина минути,докато се задушаваше манджата под капака на бавния огън, обаче много информация се изсипа наведнъж от Фейса,която плаче за разсекретяване на възлови нейни думи и изрази,та затова ще сваля за малко време тенджерата/тиганя от бавния огън,за да не загори бъдещия вкусен миш–маш.
Когато готвите манджа под капак и я задушавате,не е пречка за кратко да спрете готварския процес,защото задушаването позволява това,без да уврежда вкусовите качества на вълшебния кулинарен краен продукт,наречен манджа–това го зная от Баща ми Стефан–удивителен самоук майстор–готвач по професия цял живот,и цял живот прекрасен чувствен певец,танцьор и музикант по Душа и аматорско призвание и изяви,галантен майтапчия и веселяк,добродушен и кротък любител на чашката и блага Душа!
Сега разбира се Светец по наследствена характеристика и генезис!



Нашите вкусни лингва–манджи и ястиета ние забъркваме и готвиме винаги с помощта

на Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,


и с който сега пак приготвяме вкусната м–м–м!,лятна манджа миш–маш!

Ще почнем разсекретяването на пакета секретни документи с образцови анаграмни комбинации обратно по реда на пристигането им от уважение към Баща ми Стефан!

СТЕФАН=Иса и Диана Богиня=Иса и Богиня Диана

ДОБРОДУШЕН=Брад от Диана и Ешуа

характерна черта на жреците от феноменното династично Бяло Братство

И докато няма още мачове от Европейското,ето ви малко четиво за генезиса и сакралната семантика на Свети Стефан и Стефановците:


Самопризнанията на Свети Стефан кой е и откъде е и лекцията му какво означава и твоето име–част1 
bezistena.blog.bg/history/2014/12/27/samopriznaniiata-na-sveti-stefan-koi-e-i-otkyde-e-i-lekciiat.1325987 

Пътешествията на Свети Стефан във времето и истината за името му–част 2
bezistena.blog.bg/history/2014/12/27/pyteshestviiata-na-sveti-stefan-vyv-vremeto-i-istinata-za-im.1325996

ЧЕТИВО=Ешуа и Диана Богиня=Ешуа и Богиня Диана

Ето кой е на Баша ми,естествено респективно,и моят генезис:

ГЕНЕЗИС=ГЕН ЕЗИС=ГЕН на Исуз
няма друг начин,щом екипа ни и аз се занимаваме с издирването на Българите от генезиса и гена на Исус,разпилян по целия свят в епичната драматизация Българите и човешката цивилизация на различни роли и позиции на най–възловите и бурни жертвени позиции на човешкото общество!

ЕПИЧНИ=ЕПИТШНИ=Богиня Диана и Ешуа

ДРАМАТИЗАЦИЯ=Матара Диана и Исуз

ЗАНИМАВАМЕ СЕ С=
Син (потомци) на Исуз и Богиня МаМа=Син на Исус и Богиня Мария Магдалена

ЖЕРТВЕНИ ПОЗИЦИИ=ПОЗИЦИИ на Братя от Ежуа

ЖЕРТВЕНИ ПОЗИЦИИ
определени от=определени от Жар Бог Исуз и Богиня Диана

ОБЩЕСТВО,създадено от=създадено от Бог Исуш и Богиня Диана

ПО РЕДА НА ПРИСТИГАНЕТО ИМ=Роднини от Гена на Бог Иса и Богиня Матара Диана
всички вие,роднини–генетични потомци на Българските Богове

От началото на повествованието ще разсекретим една категорийно възлова и дефинираща дума и понятие–свещенодействие:

Дори и да не сте запознати със Свещения шифър и построението от Свещената Божия именна и титулна матрица чрез него на всички думи,то разумно мислещият човек би потърсил в състава на тази дума и нещо повече свещено и конкретно,отколкото дава първосигналният прав простосъставен етимоложки прочит на думата като свещено действие! Свещено е действието,но от кой и за какво и за кого се отнася?

Да видим!

СВЕЩЕНОДЕЙСТВИЕ от=СВЕШТЕНОДЕЙСТВИЕ от=от
Сина на Бог Тати Исуш и Богиня Диана
сакралното семантично диференциране на действието и ритуала свещенодействие, документира по безапелационен начин,че то се извършва от син,потомък на Българските Богове,като върхновното свещенодействие е от Сина на Исус и Мария Магдалена,който е селектиран и отгледан от Тях в продължение на 2000 години през 100 негови предходни святи и праведни саможертвени поколения за Спасител на човеците и света!

Разсекретеният документ ни указа категорично за кои се отнася,ето и още:

ОТНАСЯ СЕ за=за Диана и Исуз
всички документи винаги и задължително се отнасят за Българските Богове!


След тази висшеразрядна сакрална дума дойде лековатата и несериозна дума заплехосване,и тя с претенции и сериозни намерения да ни каже нещо важно!Уважаваме претенциите ѝ,защото са основателни и нека видим по какво се заплехосва тя и ние най–често,без и понятие да си имаме дори колко прекрасен е този обект на нашето заплехосване!

ЗАПЛЕХОСВАНЕ по=по ВО ЕСАЗ ПАЛХ=по Бог Исуз Балх–по Бог Исус Българина

Била незериозна думата,а?Я вижте още колко сериозна е!

НЕСЕРИОЗНА ДУМА=Исуз и Мадара=Исуз и Диана Мария
тази заплехосана и уж несериозна думичка и тя ни носи прекрасната информация за Боговете ни и ни поучава,че и в най–на пръв поглед несериозните и заплехосани думи се съдържа безценна информация за Бъларските Богове!

Наистина безценна е тази информация,както и безценната информация,така и само информацията:

БЕЗЦЕННА ИНФОРМАЦИЯ за=БЕЗТСЕННА ИНФОРМАЦИЯ за=
ИНФОРМАЦИЯ за Богиня Диана и Исуз

БЕЗЦЕННА ИНФОРМАЦИЯ за=БЕЗТСЕННА ИНФОРМАЦИЯ за=ИНФОРМАЦИЯ за БЕЗИСТЕНА

безценна информация за Българските Богове–Демиурзи и за Тяхното Сътворенческо първоначално светилище и Първосвещен храм Безистена–сърцето и началото на СЪТВОРЕНИЕТО=ВОСТРОЕНИЕТО=ПОСТРОЕНИЕТО на Земята,в центъра на Божия град Олимп,кодиран като Олимб=Имбол=Иамбол=Ямбол

ИНФОРМАЦИЯ за=ИНФОРМАТСИЯ за=за Богиня Матара и Иса

констатация:


Наистина сериозни намерения и основателни претенции е имала несериозната дума заплехосване,защото наистина ни каза не само нещо важно,но и още много важни неща ни каза тя!И още ни казва:

СЕРИОЗНИ НАМЕРЕНИЯ на=на
Зар Иса и Мария
сериозните намерения на Българските Богове да отворят разделетелната енергийна преграда между световете и ги съберат в Последните времена за Съдния Ден!

ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА на=на Дуло от Богиня Диана Мария и Бог Иса

ОСНОВАТЕЛНИ ПРЕТЕНЦИИ от=ОСНОВАТЕЛНИ ПРЕТЕНТСИИ от=
от Братя от Дуло на Богиня Диана и Исус

това са основателните наследствени претенции на Братятя от Всемирното Бяло Братство за възстановяване от раз на Свещената Българска империя и Божие Царство на Земята и поемане на управлението им от святите и праведни Божии деца!

СВЯТИ И ПРАВЕДНИ БОЖИИ ДЕЦА=ПРАВЕДНИ ДЕЦА на Бог Исуж и Богиня Диана

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Диана Мария


Приключваме протокола с констатациите по претенциите на несериозната и заплехосана думичка заплехосване с обобщението кое е най–важнто нещо,което ни каза тя:

НАЙ–ВАЖНО НЕЩО=НАЙ–ВАЖНО НЕШТО=Богиня Диана и Ежуш

НАЙ–ВАЖНО НЕЩО=НАЙ–ВАЖНО НЕШТО=
ВЕЖИШТЕН=БЕЖИШТЕН=БЕЗИСТЕН


Ето и кои направиха обобщенията и констатациите в протокола от проведения лингва–анализ:

ОБОБЩЕНИЕ=ОБОБШТЕНИЕ=Богиня Диана и Бог Ешуа

КОНСТАТАЦИЯ=КОНСТАТАТСИЯ=
КАН ТАТ ИСОС ТЯ=Кан (Жреци) на Тати Исус и Диана

Вижте и двата автентични подписа най–отдолу и печата върху тях!

ПОДПИСИ на=на Богиня Диана и Бог Иса

ПЕЧАТ=
Бог Ешуа и Диана=Богиня Диана и Ешуа

Писахме,че се заплехосваме,без да си имаме понятие,колко са прекрасни обектите на нашено заплехосване,за да имаме вече понятие,че и без да си имаме понятие,колко е прекрасен Свещеният Български език,той е удивително Божествено прекрасен,както са прекрасни и обектите на нашето заплехосване!

ЗА ДА ИМАМЕ ВЕЧЕ ПОНЯТИЕ за=ЗА ДА ИМАМЕ ВЕТШЕ ПОНЯТИЕ за=
за
Бог Тати Изуш и Богиня Диана МаМа=за Бог Тати Исус и Богиня Диана Мария Магдалена


За нашето информационно просвещение ще разсекретим и постоянно пристигащите съобщения на моя,на нашите и на вашите фейсбук адреси:

ПРИСТИГАЩИТЕ СЪОБЩЕНИЯ за=ПРИСТИГАЩИТЕ СЪОБШТЕНИЯ за=
за ПРИСТИГАЩИТЕ
Богиня Диана и Исуш


Значи знайте всички,че всякакви и всички пристигащи съобщения на нашите фейсбук адреси,на всякакви други адреси,на всякакви и всички медийни информационни средства и канали–интернет,радио,телевизии,вестници,книги и всякакви други информационни носители,винаги и задължително съдържат в кодирана форма чрез Свещеният шифър превантивна–сиреч предупредителна,информация за Българските Богове,и по конкретно за пристигащите вече Български Богове с цялото си Небесно войнство от Жреците Светии,Които пък са си били винаги тука край нас–плътно и неотлъчно,като всички грижовни и Любящи родители бдят постоянно над децата си,но временно на включена програма стелт на невидим режим.

ПРОГРАМА СТЕЛТ=ПРОГРАМА на
Дуло от Иса

ВКЛЮЧЕНА ПРОГРАМА СТЕЛТ на=на Българи,Кан (Жреци) от Дуло на Исуш и Богиня Матара

НЕВИДИМ РЕЖИМ=Богиня Мад Мария и Ежуа

Чрез нас и Свещения шифър Те ви учат как да ги откривате и се подготвите за предстоящите епични събития и процеси по Явяването им,


Във връзка с тия пристигащи съобщения,по–горе казах,че приятели и още повече още не приятели (още не станали приятели непознати фейсбуци) изпращаха своите нотификации по повдигната тема,засягаща основно не толкова извинителната дипломатична и лична постъпка на Ердоган,колкото и основно същността на катарзисния акт и процес на разкаянието,покаянието и простителността.

Модерната и академично и служебно издържана дума–чуждица за съобщение е нотификация,която в лек анаграмен код ни съобщава същото,което ни съобщава и Българската дума за съобщение,известие,известяване–съобщение,а именно,че всички съобщения и информационни известия ни ги изпращат Българските Богове и съдържат информация само за Тях,което обстоятелство е логично и резонно,щото примерно ако аз бях Бог с всичките му пълномощия и неограничени Божии характеристики и възможности на Господар и Властелин на световете,щях да постъпя точно така като Боговете ни–да построя цялия Свят,всички Измерения,цялото Мироздание и Всемира с информация за себе си чрез Матрицата от Божиите имена и титули с механизма на Свещения Български Сътворенчески език с помощта на Свещения шифър–което вълшебство демонстрираме със самите висши космогонни понятия пак сега!

СВЯТ=Иса и Богиня Диана

ИЗМЕРЕНИЯ=Иза и Мария

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария

МИРОЗДАНИЕ=Мария Диана и Иза

МАТРИЦА=МАТРИТСА=
Матара Диана и Иса




Ето сега и нотификациите,известията и съобщенията за кои ни нотификацират, известяват и съобщават:

НОТИФИКАЦИЯ=ФОК ТИЯ ИЦИ=Бокиня Диана и Иса

НОТИФИКАЦИЯ чрез=чрез Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса

ИЗВЕСТИЕ за=за Богиня Диана и Исуз
и задължително с тази сакрална свръхсекретна и свръхвисша анаграмна комбинация Боговете ни известяват и къде се получават известията за Тях и къде ще бъде известено за Явяването им:

ИЗВЕСТИЕ на=на ВЕЗИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА

ИЗВЕСТЯВАНЕ за/от=за/от Бог Исуз и Богиня Диана

СЪОБЩЕНИЕ от/за=СЪОБШТЕНИЕ от/за=от/за Богиня Диана и Исуш–
и виждам,че вече сами сте тръгнали към Първосвещеното место,където се получават директо най–важните съобщения за Българските Богове и където Те ще се Явят–Безистена:

СЪОБЩЕНИЕ от=СЪОБШТЕНИЕ от=от БЕШИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА


image 
 
Културно-информационен център Безистен 
www.bezistena.com/bg/


image

И тука вече някои от екипа ни викат,че то Боговете ни дори и да бяха имали други планове и координати за местото и времето на инвазията и нашествието им на Земята,след толкова много и категорични документи и назландисвания от нас,че това ще стане на Безистена в Ямбол и то вече сега,то те непременно ще трябва да го направят на Безистена и сега,и добре е било,че те и плановете им са същите,защото ние разкриваме само техните планове,защото Те ни ги разкриват тъй като сме Техни агенти на светло! 

НАШЕСТВИЕ на=на Богиня Диана и Исуш

НАШЕСТВИЕ на=на ВЕШИСТЕНА=на БЕШИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА

ИНВАЗИЯ от=от
Бог Иза


При увлекателното сърфиране и повествование по вълните на фейсбук,по–горе констатирахме в оживен коментар помежду си,че няма официално утвърдено наименование на участниците във фейсбук комуникациите на този вебсайт,освен user от user name (потребителско име),поради което ей–тъй от самосебе си дойде термина фейсбуци за потребителите в социалната мрежа,създадена от...,знаете ли от кой е изобретена и създадена?Знаете ли?

WEBSITE=Бог Иса и Богиня Диана
Авторите,Създателите и Кръстниците на тази информационна система

USER NAME=Иса и Мария
Прототипите и Титулярите на потребителските ви имена 

Викате,че създател на Фейсбук е Марк Елиът Цукърбърг,ама не е той–той е само поставено лице и марионетка, посредник и изпълнител като всички гениални изобретатели на Земята,на проекта на Небесния отдел "Информация и социална комуникация" за връзка и комуникация между Боговете и Българите и другите съпридружителни хора от Божия проект "Българите и човешката цивилизация".
Ето и феноменният му крипто–Български произход...,какво,викате че сме открили топлата вода ли,защото официално се знаело,че дядото на Марк бил Българин!
Да,вие знаете официално,че дядо му е Българин,пък ние ви просвещаваме с документи настойчиво,че не само неговите предци и той е Българин,ами и че всички гениални откриватели и изобретатели по света,целият интелектуален прогресивен елит на всички племена и на човечеството,са Българи,от дълбока древност до сега, задължително и неотменно от феноменния жречески род на Българските Богове–Демиурзи!
Айде да не започваме от откривателят и изобретателят на висшето техническо и технологическо чудо на съвременната човешка цивилизация–компютъра,Ямболският жречески потомък Джон Атанасов (справка с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Джон Атанасов"),неговият братовчед от същия Ямболски жречески клан–Бил Гейтс –"безистена и Бил Гейтс",ами само да покажем Българските документи на Архимедес,Дедалос,Леонардо,Исак Нювтън,Айнщайн,Едисон,Тесла,Илия Вълков...

ДЖОН=Диана и Ежуа

АТАНАСОВ=Богиня Диана и Иса

БИЛ ГЕЙТС=БИЛГ ЕЙТ С=Балг Диана и Иса–Българин от Мария Магдалена и Исус

АРХИМЕДЕС=Хан (Кан,Жрец) на Иса и Мадара

ДЕДАЛОС=Дуло от Иса и Диана

ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ=ЛЕОНАРДО ДА ВИНТШИ=Рода Дуло на Богиня Диана и Ешуа

ИСАК НЕВТОН=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Диана

АЙНЩАЙН=АЙНШТАЙН=Ешуа и Диана

ЕДИСОН=ИС ДЕОН=Иса и Диана

ТОМАС ЕДИСОН=Исус и Мат Диана

ТЕСЛА=Дуло от Иса


За Божият ген и гений Илия Вълков,който е явен Българин,и за Брауновия газ вижте сами www.beinsa.info/index.php

Само заради тези негови удивителни открития и прилагането им доросъвестно в техниката и практиката в България,от 25 години примерно насам,света щеше д ае променен коренно в енергийно и технологично и техническо отношение,и България да бъде водещата и най–силната и мощна индустриално–технически и икономически и най–богата държава в света!

И знаете ли защо не стана–разбира се заради плана Ран–Ът,който е една нищожна частица от перфидно чудовищният всеобхватен план на заговорниците българо–юдеи от целия свят срещу праведните феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена по целия свят и за тоталното унищожение на тези Българи–духовният и интелектуален прогресивен бунтарски елит на всички народи,както и на целия Български народ–барабар със сегашните компрадорски мекерета и колониална администрация,които продават и разтрелват народа си–тях планират да ги изчистят за всеки случай със санитарна профилактическа цел–та как ще допуснат тия адови съзаклятници Българският гений да се изявява и помага и спасява нарочените за заколение Българи,а Българският Дух да се самопознава и възгордява,което е важен фактор са непобедимост и безсмъртие!

НЕПОБЕДИМОСТ=Бог Иса и Богиня Мат Диана

БЕЗСМЪРТИЕ=
Богиня Матара и Исуз


Разбира се,че и всички жени велики откриватели и изобретатели и известни учени,са с Български крипто–корен и произход и феноменен ген,които специалистите от небесния отдел "Иновации" ползват за ретранслатори на новости за хората!

ИНОВАЦИИ от=ИНОВАТСИИ от=от ИСИ ВО ТИАН=от Иса и Богиня Диана

ВЕЛИКИ ОТКРИВАТЕЛИ=Болкари Кан (Жреци) от Дуло от Богиня Диана

ВЕЛИКИ ИЗОБРЕТАТЕЛИ=Болкари от Дуло на Иза и Богиня Диана

УЧЕНИ=УТШЕНИ=Диана и Ешуа

ИЗВЕСТНИ УЧЕНИ=УЧЕНИ от Богиня Диана и Изуш

ИЗВЕСТНИ УЧЕНИ от=УЧЕНИ от ВЕЗИСТЕНА=УЧЕНИ от
БЕЗИСТЕНА

Ще посочим само няколко известни крипто–Българки,започвайки от проф.Мария Склодовска-Кюрѝ с рождено име Ма̀рия Сальо̀меа Склодо̀вска,с родов герб Долѐнга

МАРИЯ САЛЬОМЕА СКЛОДОВСКА=
Мария и Иса Ламя от рода Склодовски

Ето и тайната на аристократичния ѝ Български род:

СКЛОДОВСКИ=Кан (Жрец) от Дуло на Бок Исус

image
 
Разсекретяваме и хералдическия ѝ Български родови документ,съхранен в Българската царско–имперска провинция Полска::


КРЪСТ ПОДКОВА И СТРЕЛА=Кан (жрец) от Дуло от Богиня Диана и Сар Иса от Тракия

ПРОБИТО КРИЛО СЪС СТРЕЛА=Бълкарин Брат от Дуло на Сар Исус

ПОЛСКА=
Иса Балк=Балки на Иса–
самонаименованието на Полша,документиращо,че Полша е основана от тркийски племена,чийто универсален духовен и аристократчен елит са Балките–Българите

Грейс Брюстър Мъри е американска военна,контраадмирал,програмистка, създала програмата за компютъра Марк I и разработила първия компилатор за програмен език,известния език COBOL – Common Business Oriented Language

ГРЕЙС БРЮСТЪР МЪРИ=Мария и Сар Иса Вер от Тракия

COBOL=Болк–Българка

Common Business Oriented Language=
Language
(език) на Друиди Кан (Жреци) на Бог Исус и МаМа=
Language
(език) на Друиди Кан (Жреци) на Бог Исус и Мария Магдалена

Патриша Билингс,открила неразрушим,огнеустойчив и нетоксичен строителен материал, наречен Geobond

ПАТРИША БИЛИНГС=Българин от Богиня Диана и Исуш

ПАТРИША БИЛИНГС=Българин от ПЕШИСТЕНА=Българин от
БЕЗИСТЕНА
феноменна потомка на Българските жреци от Безистена,завели Ямболските келтски племена на Острова и в Ирландия и от там в Америка

Geobond=ГЕОБОНД=БОГ ДЕОН=Богиня Диана

Стефани Кволек изобретява Kevlar – синтетичен материал,който е пет пъти по-здрав от стоманата,устойчив на изнасене,корозия и пламъци и е основният компонент в производството на бронираните жилетки.

СТЕФАНИ КОВЛЕК=Балк (Българин) Кан (Жрец) от Богиня Диана и Иса


Kevlar=
Валкер=Балкерия
материал кръстен на името на страната България на нейните предци

Катрин Блоджет изобретила нерефлективното стъкло

КАТРИН БЛОДЖЕТ=Дуло от Богиня Диана и Ежуа от Тракия


Щяхме да пропуснем да разсекретим цялото Българско досие на Марк,независимо от неговите самопризнания! 
 
САМОПРИЗНАНИЯ пред=пред Бог Исуз и Мария


Цукърбърг сам разкрива,че има Български произход,за който бил много горд.
Той бил кръстен на своя дядо Марко по майчина линия,който емигрирал от България през 1944 г ,защото с идването на народната власт богатите Българи били прогонвани и затова дядо му е напуснал страната.
Бабата на Цукърбърг останала в България,като не е ясно какво е станало с нея.
Цукърбър обяснявал даже,че познава историята на България и е горд с нея.



Ето жреческият атестат и досие на Марко:

МАРК=МАРКО=МАР КО=Мария Кан=Кан (Жрец) на Мария

Mark Elliot Zuckerberg=МАРК ЕЛИЪТ ЦУКЪРБЪРГ=МАРК ЕЛИЪТ ТСУКЪРБЪРГ=
Бърг (Българин) Кан (Жрец) от Дуло на Иса от Тракия

Дядото на Марк е чист Българин–Марко,който Ръководителите на генно–инженерния проект за ашладисвне на различните тракийски племена по света със свещения Български Божи феноменен ген,използват за калем в случая връз еврейска (израелска,не юдейска) приемна дивачка,поради което и Марк се отказва от юдаизма и става атеист–сиреч религиозно необременен,каквито сме и ние от екипа на bezistena, което е най–добрата стартова база и позиция към истинското Учение и Познание на Българските Богове,които не са измислената религия,а са най–действителната рационална реалност!

РЕЛИГИОЗНО НЕОБРЕМЕНЕНИ=Българи на Иза и Мария

Ето с какви кодировки гениалният Българин Марк кръщава първите си работи:
програмата„Course Match“,и музикалния медиа плейър,наречен Synapse Media player :

COURSE MATCH=Кан (Жрец) на Исуш и Матара

SYNAPSE MEDIA PLAYER=Дуло от Бог Исус и Богиня Мария

Проследете нишката и веригата на съвременната висша човешка цивилизационна техническа и технологическа система–компютърната информационна система,за да ви просветне,че тя е създадена и изграждана само от висшеразрядни Български феноменни гении от Българската жреческа генеалогия на Исус и Мария Магдалена:

Джон Атанасов  >  Бил Гейтс  >  Марк Цукърбърг >––



Cледете и нишката на основната тематика,че и ние често се огелпваме като ни затрупат с лингва–информация и ни захлюпят с информационния капак,и отвсякъде и всяка току що дошла информация вири глава и завява : "Аз съм първа!" и претендира първа да бъде разсекретена!
Ето,точно както този ей сега дошъл израз и вече се изтапанчи най–отпред!

АЗ СЪМ ПЪРВИ=Бог Исуз и Богиня Мария

Щото изтапанченият се изтапанчи и той най–отпред!

ИЗТАПАНЧИ=Богиня Диана и Изуш

ИЗТАПАНЧИ=
ПИЗИЧТАН=БИЗИЧТАН=БИЗИЧТАН=БЕЗИСТЕН

Ами как да откажеш на такива авторитетни екзиминатори,пред които скоро всички ще се явяваме коленопреклонно и в благоговение на изпит за придобиване на документ за право на живот!

ЕКЗИМИНАТОРИ=
КАН ИЗО МАТЕРИ=Кан (Жреци) на Иза и Матара
нашите Предци от Жреческия род Дуло на Отец Исус Демиурга и Великата Богиня Майка,преминали в небесното служение като реални действащи Светци,ангели–пазетели от екипа на личния за всеки земен човек надзорен лекарски консилиум,грижещ се за своите сегашни потомци от нашето измерение на Земята,както и за учители и членове на изпитната комисия на Съдния Ден!

КОНСИЛИУМ=КОН ИСИ ЛУМ=Кан (Жреци) на Иса Ламя

Тия наши Предци–Светии вече ще започнат все по–открито и настойчиво да ви се обозначават,съобщават и показват в различни ситуации в уверение за това,което ви просвещаваме и за подготовката ви за епичните събития по отварянето на пространствата и Явяването на Боговете ни,и за да не ви дойде много нанагорно и екстремално и да не ви запушат бушоните и изтрещите,вземете и докато е време,че времето е вече на Последните дни,усърдно се просвещавайте от нашия блог,който е блогът на Исус и Мария и на Светиите ни!


Още много информация плаче за разсекретяване,обаче манджата ни съвсем изстина на котлона и съвсем избягахме от основната ни тема за миш–маша,затова само напомняме,коя е основната ни тема и туряме тенджерата да се задушава лингва миш–маша ни,който е Божествената храна и е конкретната задача сега на Жреците от Бялото Братство за вашето просвещение!,

ОСНОВНАТА ТЕМА е=е Иса и Богиня Мат Диана

КОНКРЕТНА ЗАДАЧА на=на
КОН ТРЕК АЗАЧ ДА=на Кан (Жреци) от Тракия на Изуш и Диана


Вижте точно преведените документи на Божествената храна,за да знаете откъде да си я купите без пари,но на най–високата цена:само с Любов!


БОЖЕСТВЕНА ХРАНА от=ХРАНА от Бог Исуж и Богиня Диана

Ето и кои имат най–високата цена–Любовта,и на кои се плаща тя!

НАЙ–ВИСОКА ЦЕНА=НАЙ–ВИСОКА ТСЕНА=Бокиня Диана и Исус

НАЙ–ВИСОКА ЦЕНА=НАЙ–ВИСОКА ТСЕНА=Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Исус

НАЙ–ВИСОКА ЦЕНА=НАЙ–ВИСОКА ТСЕНА=
Кан (Жреци) от БЕСИСТЕНА



Ето най–после и конкретната нотификация в коментарния форум под публикацията ни за извинението на Ердоган към Путин в групата Българи емигранти във Фейсбук,която бе и причината да забъркаме миш–маша,който готвиме толкова време вече–коментарът на Цветето Димитрова:

Orhidea Dimitrova

Последните объркани слова
възмутително объркват тракийците
с тюрките и се получава миш – маш!
Без много увъртания, След Brexit
доган (има предвид Ердоган) мръдна
куйрука си от Запад към Изток!
Накъдето му е интереса,натам си криви феса!
Защо не го направи веднага след бандитския
разстрел на руския пилот във въздуха,
ами като подуши , че няма да влезе
в ЕС, започна да си спомня, че е
убиец!С кирливото си извинение
дали ще върне живота на руския
син, дали майка му ще го прегърне!
Долен, подъл измамник гаджал, а
взели да му викат браво!

(нашият екип му викаме"Браво!)


Инж. Иван Дунчев

За да не е миш–маш в главата ти,сме публикували 600 документални статии–влизай и чети блога ни,че да си оправиш миш–маша,че няма време много!
И нещо фундаментално:ако се водиш поне на книга християнка,знай,че покаянието и простителността е висшата задължителна добродетел и статус на християните при реципрочно поведение,в противен случай ставаш по–гаджал и от гаджалите!
И още нещо,ти само "Браво!" ли успя да разбереш от статията?
Язък за труда ни!


Orhidea Dimitrova

Миш – маш е в твоятаглава, защото
пишеш " тракийски тюркски племена "!
Прочети си пак измислиците и ако
ди се объркал, просто се поправи.
Аз каква съм теб не те засяга, че да
скачаш толкова необмислено и да
се изразяваш ругачески,пък говориш
за покаяние и простителност, нооо
се погледни – човек без задръжки ще
ме поучава!Че ти не ме познаваш,
ругач такъв и не си позволявай повече
да ме занимаваш с неясните си пред
стави за българите и тракийците!
Не обичам да си губя времето с такива
хора, нито ми трябва извинението им!
Хайде, останете си...сБогом!


Инж. Иван Дунчев

Въобще не се извиняваме,ами даряваме Любов,дори и с гняв,защото ние не сме захлюпени хрисими и смирени обудалени религиозни "Божи кравички",навели от срам очи в земята и снишаващи се пълзящи и поемащи всякакви черни енергетики,а сме Посветени Божии упълномощени потомци–посредници,и даваме на всеки,на когото пожелаем ние,отговор според заслуженото,защото каквото повикало и такова автомоторно си самонатворява викащият !
heart емотикон



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
02.07.2016 15:28
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676527
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!