Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2010 22:20 - Big Brother Family - коментар
Автор: dexter Категория: Забавление   
Прочетен: 6919 Коментари: 9 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте Приятели,

Тая вечер реших да си почина малко и да позяпам телевизия. Случи се така, че уцелих началото на Биг Брадър - номер пореден .. май 4. Малко ме възмути първата двойка, нооо не се учудвам, защото тези риалитита търсят скандала, простотията и т.н. Ще го видим какъв ще е сезона, въпреки, че едва ли ще гледам седващите дни, но пък ще чета из интернетите.
Този сезон влизат само семейства, че някои и с децата си. На всички им дават залати аналогични на тези, които харчат навън и с тях ще трябва да живеят.
В този сезон ще влязат четири социални групи: богаташи, заможни, средна класа и под средната класа.
Първата двойка, която влиза са  "богаташи". Той италианец бизнесмен някакъв с бизнес в Швейцария и Италия, а тя залязваща порнозвезда или еротичен модел... все тая. Живеят разделени, но пък казват, че са семейство. Имат дете, което живее с майката във Варна и подобаващо глезене като за богато хлапе (поне на първо впечатление)  Даваха как мацката похарчи 20 бона за дранкулки в мола без да им мигне окото. Дадоха им заплата 2500 лева.
Втората двойка са някъв ботевградски комплексар и мацка на 17 години с едно дете, която твърди, че е спала с над 30 мъже... Възложиха им и тайна мисия, за да останат в къщата - да влязат с бившите си половинки и да ги представят за настоящи ... абе луда работа. Гледам конфликти, пазарене за печалби, цигании, псуване...
Странно, но до тук в извадката на българските семейства не видях моето семейство. Ще видим как ще е за напред или дали ще издържа до финала. Гледам да описвам впечатленията в реално време.. да видим какво ще стане.
Иначе къщата е гъзарска няква. Им ресторант, магазин и какво ли още не. Пикантерийка.
Третата двойка - типичното патриархално семейство. Тук вече прозира търсения модел на типичното бъгарско семейство. Мъжа взема решения, жента търпи и чисти, бива нагробявана, децата и те го отнасят. Семейство Трифонови - заплата 1400 лева - заможно семейство.
Четвърта двойка - сервитьорка - стриптизьорка от Велинград и пиколо в хотел. Тя на 19 години -с визия на фолк певица и с ДЕТЕ от него. Той е мухльо хвърля пари, които няма по нея и дебне някой да не му я вземе... Странна двойка. Семейство Качанови - 300 лева на месец.
 Все още не мога да видя истинско "семейство", което не е събрано заради пари, което се обича и в което има нормални отношения. Остават още шест семейства.
Петата двойка - Чипиви - жената - сервитьорка. Той безработен и мързелив. Живеят с кинтите на мацката... живеят по инерция. Заплата - 300 лева.

Тк се заплехнах и може да съм пропуснал някое представяне.....

Шеста двойка (май) - пак стриптизьорка - Анджелика и таксиметров шофьор. Ебаси ... взе да ми писва и не знам дали ще устискам до десетата двойка. Мацката обещава да праави секс в къщата и да стои по два часа на ден чисто гола. Ще видим... може би.. Заплата 2500 лева.
Седма двойка - Радка и Чавдар Каменарови - 62 годишни. Йеее да видим, може би имаме едно истинско семество. Той инженер и изобретател. Тя няква докторка май. 36 години съвместен живот. Под средното ниво - 300 лева на месец.
Осма двойка - Селска пръчка от Руси ... прилича малко на мис Руси .. Той пък диджей, който се е занимавал с бокс и борбЪ.
Той изневерявал ли ти е?
- Изнивирявал мий с едно квазимодо.
Семейство Шопови - заплата 300 лева.
Девета двойка - Боряна от София от добро семейство и с добро образование... Той плейбой и селянче (от Приморско).... абе... писна ми на....

Аз ще ходя да пия една ракия ... тъпото на телевизията е, че не можеш да превърташ и нещата се сучват тооолкова бавно.. ебаси скуката.. айде някой ако иска да довърши



Тагове:   big,


Гласувай:
9



1. vanex - :)
22.03.2010 22:26
ей за това никога не съм гледал биг брадът, това е реалността в БГ, за наше най-голямо съжаление и децата на какво да се научат на курви и педераси- извинявай за тези думи, но те са най-истински в случая за тези, които са вътре, не съм гледал, но според думте ти- така ми се струва...не се затормозявай и не гледай :)
цитирай
2. tomcat - Нямам нерви да го гледам, не мога да ...
22.03.2010 22:33
Нямам нерви да го гледам , не мога да се подложа на такава простащина.
цитирай
3. dexter - ей за това никога не съм гледал биг ...
22.03.2010 22:37
vanex написа:
ей за това никога не съм гледал биг брадът, това е реалността в БГ, за наше най-голямо съжаление и децата на какво да се научат на курви и педераси- извинявай за тези думи, но те са най-истински в случая за тези, които са вътре, не съм гледал, но според думте ти- така ми се струва...не се затормозявай и не гледай :)


Спокойно за думичките.. те и без това си ги използват свободно в най-гледаното време..
цитирай
4. dexter - Нямам нерви да го гледам, не мога да ...
22.03.2010 22:38
tomcat написа:
Нямам нерви да го гледам , не мога да се подложа на такава простащина.


И аз не издържах... стига ми толкова телевизия за този месец...
цитирай
5. анонимен - колко деца
22.03.2010 23:39
вкараха в къщата, видя ли, че аз не успях да разбера?
цитирай
6. diandra555 - Big Brother Family - коментар
24.03.2010 12:09
Объркана съм - ако това е извадка от българското население, аз извънземна ли съм?
цитирай
7. анонимен - Учен
26.03.2010 14:55
светена вода - 25 лв за 0,5 литра!!!
С ваши бутилки обаче, наливна е - в бидончета.
цитирай
8. анонимен - Uaaauu
25.04.2010 21:16
Tiq hora vatre sa palni obitaci.... a tiq dvamata mangali vatre da se skriqt nqkade,4e sa mn mn protivni i ot ekrana miri6at daje...... otrepki
цитирай
9. анонимен - offf
25.04.2010 21:20
Rado i Anjelika(ciganetata) kak ne gi e sram da se pokazvat po televiziqta i da demonstrirat nqkav ob6testven status(sme6nici) da si hodqt v palatkite,a taq anoreksi4kata 6to si misli 4e ima ne6to hubavo v mirizlivoto i tqlo( sme6no mi e) UJASSSSSSSSSSS
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!