Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2009 11:53 - Шоуто на Иван и Андрей
Автор: dexter Категория: Забавление   
Прочетен: 13747 Коментари: 27 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Здравейте Приятели,

Нека се включа с моя коментар за шоуто на Иван и Андрей, което стартира снощи.
Аз се кефя на нещата, които те правят, харесва ми, че са свежи и забавни и успяват да правят гледаеми продукции, но до тук с похвалите. :)
Снощи беше първото им предаване от вечерното им шоу в 22.00 часа по нова телевизия.
Бяха поканили като гост Бареков и фронтмена на няква ретро група (даже не запомних коя). Преди гостите правиха хумористичен коментар на събития случили се през последната седмица. Освен всичко си имат бенд.
Честно казано очаквах нещо наистина различно от шоуто на Слави, но тяхното адски ми напомняше на въпросното. Очаквах силен старт, който да ме грабне, а не се получи точно така. Гледах го насила и не можах да се накефя. Точно както вече и шоуто на Слави, когато го гледам. Помня и старта на първото шоу на Слави в бтв. Като, че ли ми подейства по същия начин като шоуто на Иван и Андрей и после дълго време ми беше интересно след като набра скорост.
Това, което те ми представиха снощи бяха дебелашки шеги, не до там интересни разговори и общо взето един час предаване, с нищо запомнящо се.
Принципа на който аз гледам телевизия е следния: стоя си на компютъра и гледам да се забавлявам, гледам клипчета, чета някакви неща, пиша с приятели. В това време телевизора си "върви" и ако нещо ми прикове вниманието се съсредоточавам върху телевизора. Снощи нищо не успя да ми прикове вниманието.  Бареков беше прав като каза, че в интернет е доста по инетересно отколкото на екрана вече. С право се е прехвърлил в интернет.
Спирам с критиката. Въпреки всичко се надявам да влязат в ритъм и да ни представят едно наистина интересно и живо предаване, с интересни и забавни гости, с връзка с хората.. абе един час забавление и релакс, а не поредното шоу.  Желая им успех.

Ваш,
Бо.



Гласувай:
9



1. rat - То няма лошо да копират Слави, за...
15.12.2009 11:56
То няма лошо да копират Слави, защото и Слави е откопирал от някъде този тип talkШОУ. Тъпото е, че тяхното беше бледо копие на Слави. Ужасен декор, някакви ужасни червени завеси лъхащи на соц-реализъм, вокалите на бенда едвам се чуваха, все едно някой мънкаше, а хумора им беше дебелашко-просташки. На Слави поне е само дебелашки.:))))))))))))))))) Желая им успех.
цитирай
2. kapricia - :о)))
15.12.2009 12:12
Не ми се вярва да пробият с това шоу. Така си е - твърде много откраднато от Шоуто на Слави. Нищо чудно в скоро време дори часовете на излъчване да съвпаднат. Разликата е там, че когато Слави започна, този вид шоу все още беше нещо ново и интересно, но вече не е. Може би трябваше да наблегнат на друг тип програма, но двете телевизии твърде много май са задълбали в надцакването за рейтинг. И както се говори, че започва подготовката на новия сезон на Биг Брадър, със сигурност това шоу ще отиде в по-късен час на излъчване. :о)))
Честно казано, не го гледах. Сега съм си пуснала повторението от сайта на Нова телевизия, но дотук не съм много впечатлена. Твърде ми е познато. Очаквах повече.
цитирай
3. анонимен - Иван и Андрей
15.12.2009 13:00
Успех! нима има нещо по добро от тяхното шоу-все пак началото е.При всички случай в последствие ще се раздвижи.......
цитирай
4. анонимен - Ами доста скучно. И особено почи...
15.12.2009 13:00
Ами доста скучно.И особено почивните дни да им гледаш физиономиите на тия двамата ,а сега и с едно никакво шоу-направо ужасно.Ще ме откажат да гледам НОВА.
цитирай
5. borsi - Големи тъпанари са и въобще не се ...
15.12.2009 13:11
Големи тъпанари са и въобще не се събразяват, че във времето в което дават тъпашките им пиянски мутри гледат и деца .. Снощи гледах малко от новото им амплоа - Боза!
А оркестръра и певците им свирят и пеят фалшиво.

Въобще малко не ми се вярва да надскочат махленско-читалищната си самодейност.
цитирай
6. анонимен - до 1
15.12.2009 13:18
Шоуто на Дейвид Летърман!Само дето славитУ не е Дейвид!Ако не знаеш,върви по AXN в късните часове!Потърси го и сравни!Струва си!:)))
цитирай
7. rat - Шоуто на Дейвид Летърман!Само дето ...
15.12.2009 13:47
анонимен написа:
Шоуто на Дейвид Летърман!Само дето славитУ не е Дейвид!Ако не знаеш,върви по AXN в късните часове!Потърси го и сравни!Струва си!:)))

Ти не четеш внимателно май, я опитай още веднъж. Ясно казах, че и Слави е взаимствал, в 21 век няма тепърва след 50 години тоталитаризъм някой да открива нови неща. Но на Слави шоуто е в пъти по добро от тази комедия на тез двамцата. Погледни само ужсаните декори, виж и колко фалшиво пяха тия музиканти, абе кво да ти разправям. Разбира се, че има и по- добри от Слави, но не и в България.
цитирай
8. анонимен - sisi
15.12.2009 14:40
Е то бива ,бива ама това на нищо не прилича. И сега сме длъжни да ги гледаме всяка вечер, малко ни е в събота от сутрен до вечер и тях и жените им
цитирай
9. анонимен - ех, и вие ...
15.12.2009 15:01
Припомнете си първото българско шоу кое беше - на Тодор Колев. Тогава истински го харесвах и го гледах с огромен интерес. Не съм търсила дали има архивни записи из нет-а. ще ги гледам с огромно удоволствие !
цитирай
10. анонимен - Тези момченца не знаят кога да сп...
15.12.2009 15:03
Тези момченца не знаят кога да спрат. Отдавна са се изчерпали и единственото, което правят вече е да те откажат от телевизията.
цитирай
11. анонимен - Връщам се при Слави.
15.12.2009 15:13
Много отдавна не гледам Слави.Но снощи по време на шоуто на Иван и Андрей си пуснах някакъв филм.Върхът на тъпотата.Ако ми се прийска да гледам подобно шоу,ще си " пусна" Слави.
цитирай
12. анонимен - razocharovan
15.12.2009 16:55
Изгледах шоуто с любопитство.Е,явно че за всичко не стават.А и откъде толковаинтересни люде в малка страна като БГ.В шоуто на Дългия бяха наясно още при започването му,че след като 500/600 госта минат през студиото интересът ще спадне.Затова го поддържат с различни конкурси.И затова е много лоша идея да се копира същия формат.
цитирай
13. анонимен - Стига с тоя Слави
15.12.2009 18:14
копира напълно Т.Колев, взе половината музиканти от шоуто му, преразказваше вицовете от края на 60те, копира и чалгата и имитаторството му, а прибави само дебелашките диалози с Годжи и политическите скечове основно свързани с ОДС. Да, успя в началото, но такъв байгън стана ,че хич не искам да си хабя телевизора с него.
цитирай
14. анонимен - Голям резил
15.12.2009 18:20
Аз не знам шефовете на Нова телевизия,толкова ли не се усещат,че с това шоу рейтингът ще им спадне доста!Не стига че цяла събота ни тормозят да ги гледаме ЛИГЛЬОВЦИТЕ,ами сега и всяка вечер. По-добре да пускат "Грозната Бети"от 22 ч.,а ЛИГЛЬОВЦИТЕ от 1 ч. на мястото на тъпата игра.
цитирай
15. анонимен - d.g.i.
15.12.2009 18:35
drazni me tehniat gobor.ligava rabota.
цитирай
16. анонимен - d.g.i.
15.12.2009 18:39
pisha na latinitza zastoto sam nachinaest . platinitza,zastotoisha na
цитирай
17. vezz - Мм, тия шоумени омръзнаха и на самите себе си...
15.12.2009 20:46
... претоплят стари манджи само, а Бареков искам да го забравя, що ми пречат на деменцията :)
цитирай
18. анонимен - Този тип шоу
16.12.2009 04:56
е изтъркан. Няма как да не е боза ;-)

Какво става с Нед?

\m/
//
цитирай
19. анонимен - Вехт сценарий
16.12.2009 12:50
Хубаво е,че искат собствено предаване, но КОЛИЧЕСТВОТО отстъпи на качеството. Сблъсък си го гледам от време на време,зависи от темата. Като водещи доста изпростяваха. Станция Нова е поносима и доста добра с рубриката си след Сблъсък. С жените им до някъде, но ми напомня познатите до втръсване Кафета, женски клюклю и превъзнасянето им по несъществуващия "хайлайф" в Бг. Но в новото им шоу съвсем плагиатстват. Много, много зле подобие на Слави. Професионализма му не могат достигна. Само ще падне рейтинга на Нова. Нищо ново под небето, а такъв шум се вдигна. Трябва човек да знае кога да почне и кога да спре. Иначе дано успеят момчетата, но като гледам отзивине...
цитирай
20. desozz - Нищо ново под слънцето. Чакаме п...
19.12.2009 13:42
Нищо ново под слънцето.Чакаме поява на ново предаване в чужбина за да се копира и при нас.Но май и те са в творческа криза или искат доста повече парички.А който може си го може.
цитирай
21. анонимен - napravete anketa
19.12.2009 14:25
Napravete anketa,za da vidite kolko hora go haresvat i kolko ne.
цитирай
22. анонимен - Яна Б.
21.12.2009 17:43
И аз ще кажа: стига вече с тоя Слави. Иван и Андрей са супер, може още да не им се получава както трябва, но ще стане. Те са номер едно. Само един съвет: нека се откажат от идеята всяка вечер или през вечер да канят чалгаджийки. Иначе и аз ще спра да ги гледам.
цитирай
23. анонимен - смях и сълзи ...
22.12.2009 05:02
Плагиатството, както по-горе беше казано няма граници. Жалък опит да копират Слави - да. Простащината им е на максимално ниво - да. Бенда им е меко казано - отвратителен. Ако са мислели някога, че могат да достигнат нивото на Слави или гледаемостта му, лъжат се. Нито бенда им ще достигне този на Слави, нито рейтинга им. Колкото и банален да е, Слави Трифонов си остава емблема в медиите. Той даде образец на маса от предавания, а сега се очакваше да си изпати, от Иван и Андрей, ама няма! Шоуто им хич не е гледано, толкова бързо писва, че след 15-тата минута превключвам програмата. Харесвам Иван и Андрей само и единствено в Сблъсък, там могат да са си простаци, все пак простащината е нещо, на което самото предаване се крепи. Шоуто трябва да бъде свалено от екран до най-много месец - ще са поканили всички чалга певачки, асексуалните ще ги гледат с интерес, а останалата част от населението ще премести програмата и ще им тегли една благсловия! "От всяко дърво, свирка не става!"
цитирай
24. анонимен - аман от тези
02.01.2010 12:16
Просто не мога да се начудя защо ги търпят тези двамата глупаци ИВАН и АНДРЕЙ.Те са окупирали цялата Нова тв.Аз заради тях не гледам тази телевизия.Вероятно не могат да намерят други,които да водят предавания.Като ги видя се разтрепервам и затова не гледам Нова.Предполагам ги държат заради жените им.Не че те са много добри,но знае ли човек???
цитирай
25. анонимен - nikinn49 - Не се самозалъгвайте...Вие копирате.
07.01.2010 12:54
Честит имен ден Ванчо,Здравей Андрейчо,
Действително не е възможно да се харесваш на всички , но Вие започвате много да си губите от Рейтинга. Момчета СТИГА С ТАЗИ ЧАЛГА.
СТИГА С ТЕЗИ ПРОСТАЩИНИ ТА ВИЕ НИ ПРИНИЗЯВАТЕ С НЕЯ .АЗ НЕ ИСКАМ ТОВА.
Единственото хубаво нещо което направихте досега
е поканата към АЛЕКСАНДЪР,ДАРКО и БОЯН.
цитирай
26. анонимен - отвратително
08.01.2010 13:56
Като се възмущаваха толкова от ужасната снимка на първа страница на вестник,дали им светна,че на много родители се налага да обясняват на порасналите си деца защо по телевизията се излъчват техните дебелашки шеги по темите секс и алкохолни подвизи.Жалко щом само с това напредват.Защо си мислят,че българите само това ги забавлява и вълнува?Да се поучат от Калоянчев и Мутафова,които са на повече от 80г.но пълнят залите с публика без да са вулгарни и арогантни.
Всичко може да са поднесе елегантно,а не просташки.
цитирай
27. анонимен - edno i sa6to v taq darjava
05.03.2010 11:58
Za6to ne izmislqt ne6to novo i razli4no.i taq stanciq nova.Dosadno e vsi4ko.Kak nova televiziq go e dopusnala tova.
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!